• 073-5517349 / 06-10109720
  • info@kids-at-home.net    

Inkomsten

Opvang bij u thuis
Per kind ontvang je een uurvergoeding. De indicatie van het uurtarief is  € 4,50 -  € 5,25 per kind/bruto per uur. Je mag maximaal zes kinderen tegelijk opvangen. Daarbij tellen ook je eigen kinderen onder de 10 jaar mee. De ouders betalen voor de afgenomen uren. Deze uren registreer je  digitaal in het online registratiesysteem. Kids@home zorgt voor de maandelijkse betaling aan jou. De betalingen verlopen via de Stichting Beheer Derdengelden Kids@home.  
 
Opvang aan huis
Vang je de kinderen op in het huis van de ouders? Dan ontvangt je een vast gezinsuurtarief voor een vast aantal uren dat is vastgelegd in de overeenkomst met jou. De indicatie van het uurtarief is € 10,00 - € 15,00 per uur.
 
Kids@home maakt het makkelijk
Wij zorgen voor een soepele financiële afhandeling. Met je persoonlijke inlogcode en wachtwoord registreer je jouw uren via ons webportaal. Per maand stuur je een digitaal overzicht naar de ouders. Na hun akkoord incasseren wij het bedrag en zorgen we dat het aan jou wordt betaald. Deze 'kassiersfunctie' van het gastouderbureau is wettelijk bepaald. Kids@home zorgt dat alles snel en eenvoudig verloopt.

Belastingvragen
Gastouders die voldoen aan de eisen van de Belastingdienst kunnen als ‘ondernemer’ worden aangemerkt. Als ZZP-gastouder mag u op de jaarwinst 'ondernemersaftrekposten' in mindering brengen. Dit levert jaarlijks een belastingvoordeel van enkele duizenden euro's op.

Meer informatie te vinden op:
Ondernemerscheck
Fagon