De ouders

Steeds meer ouders proberen werk en de zorg voor het gezin te combineren. Dat kan alleen, als u uw kind met een gerust hart kunt achterlaten bij een vertrouwde gastouder.  .

Gastouderopvang is een unieke vorm van kinderopvang. Het is kleinschalig en vindt plaats in het huis van de ouders of gastouder. Hierdoor krijgt ieder kind de aandacht en zorg die het nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Ieder kind is immers uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier.

Grote voordelen van gastouderopvang zijn de huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht die uw kind krijgt. Samen met de gastouder leert het kind ontdekken, spelen en delen in een groep van maximaal zes kinderen.
Door de kleinschaligheid kan de gastouder rekening houden met de behoeftes, voorkeuren, ontwikkelingen en karaktereigenschappen van het kind.    

Kids@home rekent geen inschrijfkosten en geeft vrijblijvend informatie over de gastouderopang en Kids@home aan de ouders. Wanneer gewenst wordt er een berekening op maat gemaakt van de kosten.        

          

   

 

Ouders krijgen kinderopvangtoeslag als zij gebruik maken van gastouders en een gastouderbureau die in het Landelijk Register Kinderopvang staan vermeld.  Kids@home is, evenals al onze gastouders, opgenomen in het L.R.K. klik hier.

 

Kids@home is aangesloten bij de Brancheorganisatie Kinderopvang. Hierdoor blijven we goed op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de kinderopvang.

 

Daarnaast is gastouderbureau Kids@home  KNGO gecertificeerd.

 

KennisNetwerk Gastouderopvang (KNGO) is een onafhankelijk innitiatief gespecialiseerd in de sector gastouderopvang als onderdeel van kinderopvang.  

De KNGO richt zich op drie doelen:  1. Het vergroten van de pedagogische kwaliteit, 2. Professionalisering door beter ondernemerschap, 3. Meer transparantie in gastouderopvang.